Bijstelling duurzame 800+ woningbouw Putten

Verzorgen van het integrale projectmanagement voor de resterende woningbouwontwikkeling (150 van de 800) met Woonzorgcentrum van Bijsteren.

Betreft zowel de regisserende als operationele rol vanuit zelfstandige projectorganisatie (10+fte) in nauwe samenwerking met Projectontwikkelaar Bemog, Stedenbouwkundige Amer, Civiele aannemer Temmink als ook de ambtelijke en bestuurlijke organisatie. Projectpartners zijn Woningstichting Putten en OMNIA te Harderwijk. Focus op sterke aanpassing van het stedenbouwkundig plan en het woningprogramma met verlaging VON-prijs in anticipatie op de stagnerende en veranderende woningmarkt. De ingrijpende financiële consequenties worden door de Gemeente en de Ontwikkelaar zelfstandig gedragen. Recent duurzaamheidsscan uitgevoerd naar mogelijke BRE-EAM certificering gebiedsontwikkeling.

domein: publiek
werkveld(en): management, gebiedsontwikkeling & infrastructuur
in opdracht van: Gemeente Putten
door: Ir. Ing. Harm Hermant

Vrijblijvende inventarisatie Vrijblijvende inventarisatie

Bent u op zoek naar ruime kennis en ervaring op het gebied van vastgoed- en gebiedsontwikkeling? Voor een bestaand te transformeren gebied of een nieuw te ontwikkelen project? 

Maak dan gebruik van onze vrijblijvende inventarisatie. Wij laten u zien wat de mogelijkheden zijn en helpen u graag verder.

Meer weten?

06-12662511