Mens & Ruimte | Projectontwikkeling en Gebiedsontwikkeling

06-1266 2511

‘t Biervat Vijfhuizen

Op een kleinere locatie in het centrum van Vijfhuizen is een winkeleigenaar die wil stoppen. Hij heeft Dos Hombres gevraagd om de locatie te herontwikkelen. Met Dos Hombres is een intelligente verkaveling gemaakt juist voor de doorstartende jongeren in het dorp. Hier is nadrukkelijk ingestoken op kleinere en dus betaalbare appartementen om de jongeren voor het dorp te behouden. De eerste avond met de deelnemers is al geweest. Juist die maatschappelijke insteek  van overleg en inspraak van de geïnteresseerden en niet alles voor de hoogte prijs aanbieden kenmerkt onze aanpak. Met de wensen en eisen die we bij de deelnemers hebben opgehaald zijn wij nu aan het ontwerpen. Vervolgens gaan we met de gemeente in overleg en proberen we de optimale mix van eisen en wensen van deelnemers, gemeente en grondeigenaar te realiseren.

Project & Partner

 

Dos Hombres

Twee CF-partners ( Peter Slot en Peter Prak) hebben Ontwikkelmaatschappij Dos Hombres opgericht. Dos Hombres richt zich kleinschalige commerciële projecten op bijzonder locaties, in eigen beheer of in opdracht. Dos Hombres ontwikkeld vraaggestuurd . Wij vinden dat mensen meer keuze moeten hebben dan in de traditionele ontwikkelmarkt. Wij brengen wensen en eisen van overheid, grondeigenaar en toekomstige bewoners bij elkaar en zoek daarin het optimum. Wij werken niet alleen vanuit winstoogpunt, maar wij willen ook draagvlak en kwaliteit.

Vrijblijvende inventarisatie Vrijblijvende inventarisatie

Bent u op zoek naar een beproefde aanpak in co-makership bij de vernieuwing van een woonbuurt of de projectontwikkeling van uw vastgoed?

Maak dan gebruik van onze vrijblijvende inventarisatie. Wij laten u zien wat de mogelijkheden zijn en helpen u graag verder.

Meer weten?

Neem dan contact op met een van onze partners