Mens & Ruimte | Project en Gebiedsontwikkeling

06-1266 2511

Bureauprofiel

Cooper | Feldman is een franchiseorganisatie voor zelfstandige managers en adviseurs in vastgoed- en gebiedsontwikkeling.

Onze organisatie bestaat momenteel uit 4 senior partners met jaren werkervaring. Hierdoor hebben wij een stevig netwerk bij overheden, corporaties, waterschappen, ontwikkelaars, adviesbureaus, onderwijsinstituten en ZZP'ers. In de huidige veranderende markt voor vastgoed- en gebiedsontwikkeling zien wij kansen. Daarnaast werken er jonge professionals op projectgebonden basis bij ons.

Door de franchiseformule van zelfstandig ondernemers is Cooper | Feldman een platte organisatie met lage overheadkosten. Zo kunnen wij voor onze opdrachtgevers snel schakelen en ZZP-tarieven hanteren. Tegelijkertijd bieden wij onze opdrachtgevers de voordelen van een groter advies- en management-bureau. Die voordelen zijn onder andere: meerdere disciplines en brede ervaring in huis, goede naam in de markt, stabiele organisatie, groot netwerk ter beschikking.

In de huidige veranderende markt van vastgoed- en gebiedsontwikkeling komt steeds meer de nadruk te liggen op afstemming, draagvlak en co-creatie. Bij toenemende druk op de ruimte en meer burgerparticipatie vragen projecten een andere aanpak vergen, en juist daar bieden wij ruimte. Juist onze ervaring als gebiedsontwikkelaars heeft ons geleerd om rode draden te vinden en te houden. En dat in het kluwen van een hoeveelheid aan stakeholders met elke hun eigen culturen, woordenboeken en belangen. Co-creatie vanuit overzicht, een menselijke aanpak en geduld is onze kern-competentie, óók in de harde sectoren Vastgoed en Infrastructuur.  Cooper Feldman heeft inmiddels ook een aantal junioren die we op projectbasis inzetten. Het zijn jonge enthousiaste mensen, maar wel stevig, communicatief sterk en bovenal hands-on. Daar selecteren wij ze op. Naast zelfstandig projectmanagement die ze onder onze begeleiding razendsnel ontwikkelen, beschikken ze over elk hun eigen vakkennis op gebieden van Sociale Gerontologie, Juridisch-Planologie, Geografie en Co-creatie.

Vrijblijvende inventarisatie Vrijblijvende inventarisatie

Bent u op zoek naar ruime kennis en ervaring in vastgoed- en gebiedsontwikkeling? Voor een bestaand te transformeren gebied of een nieuw te ontwikkelen project? 

Maak dan gebruik van onze vrijblijvende inventarisatie. Wij laten u zien wat de mogelijkheden zijn en helpen u graag verder.

Meer weten?

06 1266 2511