Mens & Ruimte | Projectontwikkeling en Gebiedsontwikkeling

06-1266 2511

Bram Loggers | Nieuwe Partner

Als interimmanager verricht ik projecten/trajecten in vastgoed en ruimtelijke ordening. Bijvoorbeeld in ontwikkeling, assetmanagement en verhuur/verkoopcases. Dit in de functies wonen, voorzieningen en commercieel vastgoed. Ik werk in opdracht van publieke en private partijen en regelmatig betreffen de opdrachten combinaties van functiewijziging, transformatie en herontwikkeling. Mijn aanpak is voor overheden en private partijen graag maatschappelijk betekenisvol en brengt vaak verrassende mixed-use oplossingen. Soms vanuit leegstandsbestrijding en ook in zorg, voorzieningen en ouderenhuisvesting. Als onderdeel van de betrokken organisaties werk ik in teamverband of alleen om stakeholders tot overeenstemming en haalbare resultaten te krijgen.

drs. Peter Prak

Ontwikkel- & Projectmensch met veel energie, drive en creativiteit. Of zoals een Hoofd Projectontwikkeling van 100.000+ gemeente ooit zei: ''Jij kan zelfs vuurtorens verplaatsen. Niet omdat dit kan, maar omdat jij dat wilt''.

Lees verder

ir. ing. Harm Hermant

Ondernemende Manager GebiedsOntwikkeling met ruime ervaring in de gemeentelijke (her)ontwikkeling en realisatie van woon- en werkgebieden en in het dagelijks leiding geven aan professionals in een inspirerende en coachende rol.

Lees verder

Nel Sangers

Kwartiermaker met groen hart Bruggenbouwer tussen inhoud en bestuurlijke processen Ruimtelijke Ontwikkeling Water en Natuur

Lees verder

Peter Slot

Structureren en operationaliseren. Peter is de linking pin tussen beleid en uitvoering. Hij geeft nieuwe initiatieven handen en voeten. Meer dan 25 jaar ervaring met zeer complexe ruimtelijke projecten in de stedenbouw en infrastructuur.

Lees verder

Bram Loggers | Nieuwe Partner

Hergebruik, placemaking, nieuwe functies vinden en specifieke woningbouw zijn enkele van de recente thema's in gebieds- , vastgoedontwikkeling en asset-management. Ik heb kennis en ervaring, onder andere op dergelijke onderwerpen, om projecten en organisaties verder te brengen.

 

Lees verder

Max van Baar | Nieuwe Partner

Ontwikkelingsmanager van vastgoed en gebiedsontwikkelingen met bijzondere aandacht voor wonen en zorg. Zijn bereikte resultaten zijn een afspiegeling van zijn werkwijze, waar respect voor elkaar en plezier in het werk voorop staan. Een ervaren aannemer zei ooit: “Dit was het leukste en mooiste

Lees verder

Meer weten?

Neem dan contact op met een van onze partners