Mens en ruimte | Vastgoed en Gebiedsontwikkeling

06-1266 2511

ir. ing. Harm Hermant

- Projectmanagement Woon- en Werkgebieden | Huisvesting Arbeidskrachten
- Verandermanagement Organisatieontwikkeling | Interim Management | Workshops
- Professionalisering Projectmanagement | Training Projectmatig Werken | Coaching persoonlijke ontwikkelingcv

Zakelijk profiel:linkedin
- Resultaat- en mensgerichte Projectmanager / Procesmanager en Opdrachtgever van complexe projecten met eigen drive en ruime ervaring in het dagelijks leiding geven aan professionals in een inspirerende en coachende rol;
- Bindende Lijnmanager/ Verandermanager bij ingenieursbureaus (Witteveen+Bos, HaskoningDHV) en gemeenten (Amersfoort, Nijmegen) in dagelijks leidinggeven en in duurzame verbetertrajecten van structuur (bedrijfsvoering en werkwijze) en cultuur (houding en gedrag) van project- en lijnorganisaties;
- Trainer/ Coach van Projectmatig Werken © en Professionaliseren Projectmanagement ® vanuit collectief ontwikkeld curriculum. Ervaring met Prince2, PMO en IPMA. Samenwerking met NIMO Project Management Instituut.

Persoonlijk profiel:
Raak geïnspireerd door bevlogen en ondernemende mensen en zet in op het initiëren en faciliteren van intelligente en zelfsturende oplossingen.
Een keer kennismaken? Bel me op +31 (0)6 1266 2511 of e-mail me naar home@cooperfeldman.nl. Zie ook mijn projecten:

Peter Slot

Rol: Structureren en operationaliseren. Peter is de linking pin tussen beleid en uitvoering. Hij geeft nieuwe initiatieven handen en voeten

Ervaring: Meer dan 25 jaar ervaring met zeer complexe ruimtelijke projecten in de stedenbouw

en infrastructuur, waarvan 19 jaar

Lees verder

Nel Sangers

  • Kwartiermaker met groen hart
  • Bruggenbouwer tusseninhoud en bestuurlijke processen
  • R.O.
  • Water en Natuur
Lees verder

ir. ing. Harm Hermant

Ondernemende Manager met ruime ervaring in de gemeentelijke (her)ontwikkeling en realisatie van woon- en werkgebieden en in het dagelijks leiding geven aan professionals in een inspirerende en coachende rol.

Lees verder

drs. Peter Prak

Ontwikkel- & Projectmensch met veel energie, drive en creativiteit. Of zoals een Hoofd Projectontwikkeling van 100.000+ gemeente ooit zei: ''Jij kan zelfs vuurtorens verplaatsen. Niet omdat dit kan, maar omdat jij dat wilt''.

 23 jr ervaring op

Lees verder

Vrijblijvende inventarisatie Vrijblijvende inventarisatie

Bent u op zoek naar ruime kennis en ervaring in vastgoed- en gebiedsontwikkeling? Voor een bestaand te transformeren gebied of een nieuw te ontwikkelen project? 

Maak dan gebruik van onze vrijblijvende inventarisatie. Wij laten u zien wat de mogelijkheden zijn en helpen u graag verder.

Meer weten?

06 1266 2511