Mens & Ruimte | Project en Gebiedsontwikkeling

06-1266 2511

ir. ing. Harm Hermant

- Projectmanagement Woon- en Werkgebieden | Huisvesting Arbeidskrachten
- Verandermanagement Organisatieontwikkeling | Interim Management | Workshops
- Professionalisering Projectmanagement | Training Projectmatig Werken | Coaching persoonlijke ontwikkelingcv

Zakelijk profiel:linkedin
- Resultaat- en mensgerichte Projectmanager / Procesmanager en Opdrachtgever van complexe projecten met eigen drive en ruime ervaring in het dagelijks leiding geven aan professionals in een inspirerende en coachende rol;
- Bindende Lijnmanager/ Verandermanager bij ingenieursbureaus (Witteveen+Bos, HaskoningDHV) en gemeenten (Amersfoort, Nijmegen) in dagelijks leidinggeven en in duurzame verbetertrajecten van structuur (bedrijfsvoering en werkwijze) en cultuur (houding en gedrag) van project- en lijnorganisaties;
- Trainer/ Coach van Projectmatig Werken © en Professionaliseren Projectmanagement ® vanuit collectief ontwikkeld curriculum. Ervaring met Prince2, PMO en IPMA. Samenwerking met NIMO Project Management Instituut.

Persoonlijk profiel:
Raak geïnspireerd door bevlogen en ondernemende mensen en zet in op het initiëren en faciliteren van intelligente en zelfsturende oplossingen.
Een keer kennismaken? Bel me op +31 (0)6 1266 2511 of e-mail me naar home@cooperfeldman.nl. Zie ook mijn projecten:

drs. Peter Prak

Ontwikkel- & Projectmensch met veel energie, drive en creativiteit. Of zoals een Hoofd Projectontwikkeling van 100.000+ gemeente ooit zei: ''Jij kan zelfs vuurtorens verplaatsen. Niet omdat dit kan, maar omdat jij dat wilt''.

 23 jr ervaring op het snijvlak van

Lees verder

ir. ing. Harm Hermant

Ondernemende Manager met ruime ervaring in de gemeentelijke (her)ontwikkeling en realisatie van woon- en werkgebieden en in het dagelijks leiding geven aan professionals in een inspirerende en coachende rol.

Lees verder

Nel Sangers

  • Kwartiermaker met groen hart
  • Bruggenbouwer tusseninhoud en bestuurlijke processen
  • R.O.
  • Water en Natuur
Lees verder

Peter Slot

Structureren en operationaliseren. Peter is de linking pin tussen beleid en uitvoering. Hij geeft nieuwe initiatieven handen en voeten.
Ervaring: Meer dan 25 jaar ervaring met zeer complexe ruimtelijke projecten in de stedenbouw en infrastructuur, waarvan 19 jaar zelfstandig. Van lokale

Lees verder

Bram Loggers

Kort profiel.

Lees verder

Max van Baar

Kort profiel.

Lees verder

Vrijblijvende inventarisatie Vrijblijvende inventarisatie

Bent u op zoek naar ruime kennis en ervaring in vastgoed- en gebiedsontwikkeling? Voor een bestaand te transformeren gebied of een nieuw te ontwikkelen project? 

Maak dan gebruik van onze vrijblijvende inventarisatie. Wij laten u zien wat de mogelijkheden zijn en helpen u graag verder.

Meer weten?

06 1266 2511