Verbetertraject Organisatie Bouwbureau Nijmegen

Organisatieadviestraject ter verbetering kwaliteit dienstverlening, dagelijkse werkprocessen organisatie en individueel functioneren van 15+ medewerkers bij onderhoud en ontwikkeling gemeentelijk vastgoed.

Verzorgen organisatieadviestraject Bouwbureau Vastgoed en Sportaccommodaties ter verbetering kwaliteit dienstverlening, dagelijkse werkprocessen organisatie en individueel functioneren van de medewerkers bij onderhoud en ontwikkeling gemeentelijk vastgoed. Aangrijpingspunt van de verbetering op zowel de bedrijfsvoering (structuur en systeem aspecten) als op de samenwerking en communicatie (houding en gedrag aspecten) met interne opdrachtgevers. Accent op ontwikkelen effectieve gedragsverandering en duurzaam verbetervermogen. Inzet van Dialoogbijeenkomsten, interactieve feedbackgesprekken met klanten, quick wins en persoonlijke verbetergesprekken.

domein: publiek
werkveld(en): training & opleiding, advies
in opdracht van: Gemeente Nijmegen
door: Ir. Ing. Harm Hermant

Vrijblijvende inventarisatie Vrijblijvende inventarisatie

Bent u op zoek naar ruime kennis en ervaring op het gebied van vastgoed- en gebiedsontwikkeling? Voor een bestaand te transformeren gebied of een nieuw te ontwikkelen project? 

Maak dan gebruik van onze vrijblijvende inventarisatie. Wij laten u zien wat de mogelijkheden zijn en helpen u graag verder.

Meer weten?

06-12662511