Mens & Ruimte | Projectontwikkeling en Gebiedsontwikkeling

06-1266 2511

Knarrenhof® Burgerinitiatief

Projectontwikkeling voor burgerinitiatieven: Knarrenhof®

Knarrenhof® is het geregistreerde merk wat door een van de partners van Cooper|Feldman in 2011 is opgericht en waarvoor meerdere Cooper Feldman partners actief zijn. Het doel met Knarrenhof was om een doorbraak te genereren op de conservatieve manier van project-ontwikkeling in Nederland. Knarrenhof heeft een heel andere filosofie, een andere aanpak en een ander businessmodel dan gebruikelijk is. Juist de brede ervaring als gebiedsontwikkelaar maakt deze een ander manier van denken en handelen mogelijk. Het grote succes van het Knarrenhof-concept is evident. Er zijn enkele tienduizenden mensen ingeschreven als deelnemer. Knarrenhof richt zich exclusief op projecten waar een mengvorm bestaat tussen levensloopbestendige woningen voor ouderen, en jongeren of mensen met een handicap in de prijsklasse tot ca € 350.000. Voor meer informatie zie www.knarrenhof.nl

Cooper-Hofjes

De innovatieve ‘Knarrenhof’-manier van ontwikkeling mag exclusief door Cooper Feldman gebruikt worden voor groepen en grondeigenaren die buiten de scope van Knarrenhof vallen. Het betreft dan ontwikkeling voor groepen in de hogere prijscategorieën of waarbij het aspect levensloopbestendigheid niet doorslaggevend is. We noemen dit Cooper-Hofjes.

Project & Partner

  • Expertise: Projectontwikkeling
  • Werkveld(en): Projectmanagement
  • Opdrachtgever: Burgerinitiatieven en Particuliere grondeigenaren
  • Partner: Peter Prak

 

Dos Hombres

Twee CF-partners ( Peter Slot en Peter Prak) hebben Ontwikkelmaatschappij Dos Hombres opgericht. Dos Hombres richt zich kleinschalige commerciële projecten op bijzonder locaties, in eigen beheer of in opdracht. Dos Hombres ontwikkeld vraaggestuurd . Wij vinden dat mensen meer keuze moeten hebben dan in de traditionele ontwikkelmarkt. Wij brengen wensen en eisen van overheid, grondeigenaar en toekomstige bewoners bij elkaar en zoek daarin het optimum. Wij werken niet alleen vanuit winstoogpunt, maar wij willen ook draagvlak en kwaliteit.

Vrijblijvende inventarisatie Vrijblijvende inventarisatie

Bent u op zoek naar een beproefde aanpak in co-makership bij de vernieuwing van een woonbuurt of de projectontwikkeling van uw vastgoed?

Maak dan gebruik van onze vrijblijvende inventarisatie. Wij laten u zien wat de mogelijkheden zijn en helpen u graag verder.

Meer weten?

Neem dan contact op met een van onze partners