Mens & Ruimte | Projectontwikkeling en Gebiedsontwikkeling

06-1266 2511

Nel Sangers

linkedin Profiel:
Als bevlogen zelfstandig adviseur ondersteun ik bestuurders en directies in de non-profit sector. Ik breng rust en overzicht en kom met oplossingen/vervolgstappen voor praktische en financiële uitdagingen. Mijn kracht is om onverwachte samenwerkingsverbanden te creëren om gezamenlijk doelen te behalen. Ben een betrokken buitenstaander die dienstbaar is aan het geheel. Ik zet me in voor maatschappelijke doelen, met voorkeur voor de groene en blauwe leefomgeving. Ik ben inzetbaar in diverse rollen zoals: voorzitter van stakeholdersbijeenkomsten en andere sessies, training van medewerkers, bestuurlijke verkenner, procesvernieuwer, ontwikkelaar business cases en alle rollen waarvan u denkt dat u mij daar voor nodig hebt.

Skills:
Visionair, positief, flexibel, open in contact, integer, analytisch, zorg voor het geheel. Heeft u een vraag of wilt u nader met mij kennismaken? Telefoonnummer: +31 (0)6-2007 2508 of per email.

Portefeuille Nationaal:

  • Onafhankelijk voorzitter en toezichthouder
  • Vernieuwende samenwerkingsvormen in het landelijk gebied
  • Bijzondere woonvormen d.m.v. Collectief Opdrachtgevers schap

Internationaal werk:

  • Natuurbescherming internationaal
  • Stichting Ontwikkeling Platteland Afrika (www.opafrika.com)

drs. Peter Prak

Ontwikkel- & Projectmensch met veel energie, drive en creativiteit. Of zoals een Hoofd Projectontwikkeling van 100.000+ gemeente ooit zei: ''Jij kan zelfs vuurtorens verplaatsen. Niet omdat dit kan, maar omdat jij dat wilt''.

Lees verder

ir. ing. Harm Hermant

Ondernemende Manager GebiedsOntwikkeling met ruime ervaring in de gemeentelijke (her)ontwikkeling en realisatie van woon- en werkgebieden en in het dagelijks leiding geven aan professionals in een inspirerende en coachende rol.

Lees verder

Nel Sangers

Kwartiermaker met groen hart Bruggenbouwer tussen inhoud en bestuurlijke processen Ruimtelijke Ontwikkeling Water en Natuur

Lees verder

Peter Slot

Structureren en operationaliseren. Peter is de linking pin tussen beleid en uitvoering. Hij geeft nieuwe initiatieven handen en voeten. Meer dan 25 jaar ervaring met zeer complexe ruimtelijke projecten in de stedenbouw en infrastructuur.

Lees verder

Bram Loggers | Nieuwe Partner

Hergebruik, placemaking, nieuwe functies vinden en specifieke woningbouw zijn enkele van de recente thema's in gebieds- , vastgoedontwikkeling en asset-management. Ik heb kennis en ervaring, onder andere op dergelijke onderwerpen, om projecten en organisaties verder te brengen.

 

Lees verder

Max van Baar | Nieuwe Partner

Ontwikkelingsmanager van vastgoed en gebiedsontwikkelingen met bijzondere aandacht voor wonen en zorg. Zijn bereikte resultaten zijn een afspiegeling van zijn werkwijze, waar respect voor elkaar en plezier in het werk voorop staan. Een ervaren aannemer zei ooit: “Dit was het leukste en mooiste

Lees verder

Vrijblijvende inventarisatie Vrijblijvende inventarisatie

Bent u op zoek naar een beproefde aanpak in co-makership bij de vernieuwing van een woonbuurt of de projectontwikkeling van uw vastgoed?

Maak dan gebruik van onze vrijblijvende inventarisatie. Wij laten u zien wat de mogelijkheden zijn en helpen u graag verder.

Meer weten?

Neem dan contact op met een van onze partners